hierom-onderschat-je-relaties-tussen-vrouwen-niet

Hierom onderschat je relaties tussen vrouwen niet

Leestijd: 2 min

Relaties tussen vrouwen zijn eigenlijk een geval apart. Vrouwen kunnen namelijk hechte hartsvriendinnen zijn, en van de één op andere dag kunnen het de grootste vijanden zijn. Maar nog mooier; de dag erna kunnen het weer de beste vriendinnen zijn! Dat zijn vrouwen!

Vrouwen steunen elkaar

Maar onderschat vrouwen niet. Ze zijn slim, doordacht, observeren als een havik en hebben een geheugen als een olifant. Relaties tussen vrouwen zijn daarom ook erg interessant.

Vrouwen steunen elkaar, gaan door de spreekwoordelijke modder voor elkaar en delen elkaars diepste geheimen. Vrouwen communiceren als geen ander en menig man kan daar nog een puntje aan zuigen.

Het verbeteren van relaties tussen vrouwen is daarom ook heel erg afhankelijk van de vrouw en de reden waarom de relatie is verminderd. Vrouwen onthouden. Vrouwen vergeven, maar vergeten niet. Vrouwen kunnen erg kritisch zijn naar elkaar tot soms ver over de grens. Het is dan ook aan jou als vrouw hoe ver je de kritiek laat gaan. Zorg er zelf ook voor dat áls je kritiek levert; je dit ook onderbouwt en bijvoorbeeld niet simpelweg roept dat de ander lelijk is. Doe een ander niet aan wat je zelf ook niet wilt meemaken.

Wees een powervrouw

Laat je inner-girlpower stralen door zelfverzekerd te zijn, anderen in hun waarde te laten en door vooral niet negatief te roddelen over anderen. Richt je aandacht liever op fijne ervaringen, mooie situaties en vertel over de leuke kanten van iemand die je kent. Positief roddelen mag altijd! Een ander achter haar rug om complimenten geven is één van de mooiste dingen die je kunt doen. Complimenten face to face geven, mits je ze ook echt meent, is nog mooier.

Hoe fijn zou jij het vinden als een andere vrouw jou een compliment geeft over je haar of je kleding? Je voelt je direct een stuk zelfverzekerder en je kunt je lach op je gezicht bijna niet onderdrukken. De vlinders dwarrelen in je buik en je dag kan niet meer stuk. Dát gevoel moet je anderen ook geven!

Ook interessant:  50 vragen om iemand écht te leren kennen

Des te vaker jij anderen datzelfde gevoel geeft, des te vaker het bij je terugkomt. Niet vanaf dezelfde persoon, niet op hetzelfde moment en niet exact dezelfde complimenten, maar het komt terug bij je.

Karma is alleen een bitch als jij dat bent

Kattig zijn, achter iemand haar rug negativiteit uiten bereik je helemaal niks mee. Je wordt er zelf geen fijner mens van en de ander wantrouwt je sneller omdat je over iemand roddelt. En wat jij de ander aandoet zal vroeg of laat ook bij jou worden gedaan.

Wees gewoon aardig, lief, zacht, vriendelijk en strooi met complimenten zonder jezelf naar beneden te halen of zonder jezelf op te hemelen. Geniet ervan hoe anderen zich goed voelen in jou bijzijn en anderen zullen jou meer en meer waarderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *