een-positieve-uitstraling

Een positieve uitstraling

Leestijd: 2 min

Een positieve uitstraling hebben doe je niet simpelweg met het dragen van mooie kleding. Dit doe je in gedachte, met je houding en met je omgang met anderen. Zorg dat je positief denkt en zoveel mogelijk overal het goede van probeert in te zien. Dit betekent niet dat je naïef moet zijn, want dat is wat anders. Wees bewust en positief. Laat je gedachten niet varen, maar denk bewust zodat jij je gedachten volledig onder controle hebt.

Bewust positief denken

Hoe doe je dat… bewust positief denken?

Om te beginnen kan je jezelf gedurende de dag in gedachten complimentjes geven. Kijk in de spiegel en denk; ik zie er goed uit! Of wanneer je rondloopt denk je; ik voel mij goed!

Beginnen met zulke gedachten en dit regelmatig herhalen zal laten zien dat het op een gegeven moment automatisch (onbewust) gaat en je zal lekkerder en zelfverzekerder in je vel zitten. Wanneer jij beter in je vel zit, heb jij automatisch een positievere uitstraling.

Door een zelfverzekerde, positieve houding aan te houden zal je dit ook uitstralen. Dit is vaak een onzichtbare ‘vibe’ wat de ander voelt in jouw omgeving. Jouw vibe is positief en mensen voelen dat bewust of onbewust aan. Mensen die zich onzeker voelen hebben vaker ongemakkelijke situaties met anderen, zonder dat ze dit willen of weten hoe ermee om te gaan. Dat heeft dus niks met toeval te maken. Jij straalt uit hoe jij je voelt.

Complimenten geven

Door anderen niet naar beneden te halen, maar ook eens welgemeende complimentjes uit te delen zal je ook beter in je vel zitten. Het is fijn om anderen complimenten te geven, zonder dat het jou of een ander naar beneden haalt. De ander voelt zich goed en ziet jou als een positieve relatie. Hierdoor zal jouw uitstraling ook positiviteit met zich meebrengen!

Ook interessant:  Vriendschappelijke relaties tussen mannen en vrouwen

Een positieve uitstraling brengt meer zelfvertrouwen, een rustigere geest en fijne momenten met zich mee.

Video – Een positieve uitstraling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *